24 Aralık 2011 Cumartesi

SARHOŞ PRENSES


Siyah gözlükleri ve elindeki şarapla bu prensese bayılıyoooruuum çok aykırı aynı benim çantamın sapları gibi ama hem çantama hemde bu prensese yakışıyor bu aykırılık.


Çantanın Boyutları: 14x23 cm
Çıkarılabilen ve ayarlanabilen askılarıyla hem omuzda şık bir çanta , hem de askısını Çıkartarak
Clutch olarak da kullanabilirsiniz
Siparişleriniz için

 
            




GECE DÖRT ÇANTASI

Çantayı görünce bu çantanın adının niye GECE DÖRT ÇANTASI olduğuna bir anlam veremediniz değil mi? Bu olsa olsa Safari,Vahşi Orman yada Jungle olabilirdi diye düşünebilirsiniz ama bu GECE DÖRT ÇANTASI hikayesi ise şöyle. Akşam bütün işerimi bitirdim ama benim pilim daha bitmedi daha daha bir şeyler yapmak istiyordum hemen evdeki atölyemi kurdum (yani mutfak) biraz çalışmak istedim biraz daha biraz daha derken çanta bitti geriye çekilip yaptığım çantayı izledim hıııııım gerçekten güzel olmuştu artık yatabilirdim saate baktığımda saat GECE DÖRT  hemen yatağa gidip uykuya daldım ama  o kadar çok çantaya kaptırmışım ki rüyamda filler zürafalar hepsi vardı .Sabah saat yedide kızımı okula gitmesi için kaldırırken çantaya baktığımda uykusuz kalmama değer olduğunu anlayarak mutlu oldum.

Çantanın Boyutları: 14x23 cm
Çıkarılabilen ve ayarlanabilen askılarıyla hem omuzda şık bir çanta , hem de askısını Çıkartarak
Clutch olarak da kullanabilirsiniz
Siparişleriniz için

AMOR

Evet bu çantanın adı AMOR niye mi ?
Çünkü  kızımın okulunda ispanyolca dersinde kelime ezberlemesini istemişler. Kızım da kelimeleri tekrarlarken içlerindeki AMOR kelimesi çok hoşuma gitti ve aklıma meşhur AMOR AMOR adlı şarkı geldi hem şarkıyı mırıldandım hem de çantayı yaptım. O yüzden bu çantanın adını AMOR koydum bence söylemesi de güzel, anlamıda güzel, parça da güzel eeee tabiki dolayısıyla çanta da güzel :)))

Çantanın Boyutları: 14x23 cm
Çıkarılabilan ve ayarlanabilen askılarıyla hem omuzda şık bir çanta , hem de askısını çıkartarak
Clutch olarak da kullanabilirsiniz
Siparişleriniz için

ÖYKÜLÜ ÇANTALAR

Çantaları yaparken inanılmaz zevk alıyorum ve bana göre hepsinin özel bir öyküsü var. Bu özel çantaları sizinle paylaşırken tabi ki öykülerinide paylaşmak beni mutlu edecek. Umarım hem çantaları hem de öyküleri beğenirsiniz.

19 Aralık 2011 Pazartesi

Çok Yakında...

Yeni sezondan küçük bir önizleme sizlerle...

Herkese Merhaba

Herkese Merhaba,

Bir şeylere emek vererek ortaya kendi zevkimi yansıtan ürünler çıkartmak hayatta yakaladığım en büyük mutluluklardan biri. Yıllarca birşeyler ortaya çıkarıp sevdiklerimi de bu mutluluğa ortak etmek istedim. Şimdi ise sıra size geldi. Nereden başlasam derken kardeşim Did'in ısrarlarına dayanamayarak bu blogu açmaya karar verdim ve nihayet ben de buradayım.

Umarım blogumu ve Çi-Ti-Ri leri keyifle takip edersiniz.

Sevgiler,
Çiğdem